CEIP Ciutat Jardí (Lleida)

Estem actualitzant els continguts pel curs 18-19. Valideu la informació a ampa@ampaciutatjardi.cat

El servei d’acollida matinal i tarda permet, als pares que ho necessiten, ampliar la jornada que l’infant pot estar a l’escola.

L’acollida matinal ofereix la possibilitat que els infants puguin arribar a l’escola abans de començar les classes. Les monitores encarregades del servei vetllen per la seguretat i el benestar dels infants en aquest període de temps abans i després de començar o acabar les classes.

Horari de l’acollida matinal: 07.45 h a 09.00 h (tots els dies lectius)
Oferim la possibilitat que els infants d’infantil que  fan ús del servei puguin acabar el seu esmorzar o portar-se un “break” per menjar en l’espai temps de 7.45 h a 08.20. Cal dir també que el fet que els infants es portin menjar no obliga a que les monitores siguin les encarregades que l’infant s’ho mengi, el vigilaran i l’acompanyaran, però en cap cas seran les responsables de que es mengi tot el que se li hagi portat.
A les 08.30 ha d’estar tot recollit.

Horari de l’acollida de tarda: 16.30 h a 17.30 h (tots els dies lectius)
Possibilitat de berenar el que es portin de casa de 16.30 h a 16.45 h.
Podreu recollir als infants a partir de les 17.00h.

PREUS:

 • Acollida matí
  Alumnat fix 17 €/mes (infants que utilitzen el servei d’acollida diàriament durant tot el curs):  El preu pot variar en funció del número de nens i nenes inscrits.
 • Acollida tarda
  Alumnat fix 17 €/mes (infants que utilitzen el servei d’acollida diàriament durant tot el curs):  El preu pot variar en funció del número de nens i nenes inscrits.
 • Alumnat esporàdic
  Com a novetat, pel que fa a les acollides, us informem que per aquelles famílies que us interessi fer-ne un ús esporàdic, funcionarà mitjançant TIQUETS que els podreu adquirir a l’espai de l’AMPA.

  12,50 € (2,50 €/servei) – (infants que en són usuaris del servei d’acollida un o més dies puntuals durant el curs).

  Els tiquets per a ús esporàdic s’hauran d’adquirir a la secretaria de l’AMPA.


En breu publicarem el calendari de pagaments 2018-2019.